Liity jäseneksi

Jos olet kiinnostunut yhdistyksemme toiminnasta ja haluat liittyä jäseneksi, täytä alla oleva yhteydenottolomake tai maksa yhdistyksen jäsenmaksu (ks. ohjeet alla).

Haluan liittyä IBBY Finlandin jäseneksi

Lisätietoa jäsenyydestä

Puheenjohtaja Marketta Könönen, p. 040 8242 429, marke.kononen@gmail.com

Sihteeri Markku Kesti, markku.kesti@kotka.fi

Osoitteenmuutokset voi tehdä suoraan jäsenrekisterin hoitajalle:

Jäsenrekisterin hoitaja Pia Göös, pia.goos@espoo.fi

Jäsenmaksu

Jäsenmaksu vuonna 2017 on henkilöjäseniltä 30 €/vuosi, opiskelijajäseniltä 15 €/vuosi ja yhteisöjäseniltä 85 €/vuosi. Jäsenmaksu maksetaan IBBY Finlandin tilille: FI20 8000 1600 9198 32.

• Jäsenet ovat tärkeässä roolissa tukemassa IBBY Finlandin toimintaa.
  • He ovat tervetulleita kaikkiin IBBY Finlandin järjestämiin tapaamisiin ja tapahtumiin, kuten kansainvälisen lastenkirjapäivän seminaariin.
  • Jäsenet saavat postitse painettuna julkaistavat Virikkeitä-lehden numerot. Verkkolehti on kaikkien aiheesta kiinnostuneiden luettavissa.

Jäsenkirjeet

IBBY Finlandin jäsenkirje 1/2017

Tervehdys IBBY Finlandin jäsen,

Jäsenmaksu 2017

Näin vuoden alussa on aika pyytää jäseniämme maksamaan yhdistyksen jäsenmaksu vuodelle 2017. Jäsenmaksu on opiskelijajäseniltä 15 €, henkilöjäseniltä 30 € ja yhteisöjäseniltä 85 €/vuosi ja se maksetaan IBBY Finlandin tilille: FI20 8000 1600 9198 32. Eräpäivä on 31.3.2017

IBBY Finlandin hallitus

IBBY Finlandin hallituksessa vaihtui kolme jäsentä. Cecilia Eriksson, Suvi Oksanen ja Myry Voipio jäivät pois hallituksesta. Vuoden 2017 hallituksen puheenjohtaja on Marketta Könönen ja sihteeri Markku Kesti. Hallituksen uusina jäseninä aloittivat Pia Göös (jäsenrekisterin pitäjä) ja Sara Nordlund-Laurent (pohjoismaiset asiat). Hallituksessa jatkavat Jenni Erkintalo, Pirkko Ilmanen, Emilia Kämäräinen (rahastonhoitaja), Noora Miettinen (kansainväliset asiat), Jutta Setälä (Virikkeiden päätoimittaja) ja Kaisa Torkki (Afrikka- ja kansainväliset asiat).

IBBY Finlandin juhlavuosi

Yhdistyksemme täyttää tänä vuonna 60 vuotta. Juhlavuoden kunniaksi tämän vuoden Virikkeistä numero 3 käsittelee yhdistyksen historiaa. Voitte osallistua lehden tekoon, jakamalla omia muistojanne vuosien varrelta, kaukaisia tai läheisiä. Muistonne voitte lähettää, joko postitse, soittamalla tai sähköisesti. Juhlanumero ilmestyy syksyllä ja jaetaan jäsenille.

Virikkeitä

Virikkeitä 1/2016 ilmestyi paperilehtenä. Muut vuoden 2016 numerot ovat luettavissa sähköisesti IBBY Finlandin kotisivuilla. Tämän vuoden numeroista 1/2017 sisältää katsaukset viime vuoden lasten-, nuorten-, ja ammattikirjallisuuteen. Numero 2/2017 käsittelee lastenkirjojen kuvitusta, 3/2017 yhdistyksen historiaa ja 4/2017 mielenterveyttä kotimaisessa lasten ja nuortenkirjallisuudessa.

Kansainvälinen lastenkirjapäivä ja kevätkokous

Kansainvälisen lastenkirjapäivää vietetään tänä vuonna lauantaina 25.3. Entressen kirjastossa. Ohjelmassa on kaksi työpajaa, Risto Räppääjän vierailu, Etana Editionsin esittely, satutunti ja lastenkirjallisuusluento. FT, kirjallisuudentutkija Myry Voipion luento ”Merirosvoja, mörköjä ja anarkistiprisessoja. Uusimman lasten- ja nuortenkirjallisuden piirteitä,” alkaa klo 15.00. IBBY Finlandin kevätkokous alkaa luennon jälkeen, klo 16.00 Entressen kirjastossa.

Sydämellisin terveisin IBBY Finland ry:n hallituksen puolesta

Marketta Könönen (hallituksen pj.)
Kullervonkatu 20 B 92
33500 Tampere