[muisto] Sata kirjaa lapsille ja nuorille v. 2003

Sata kirjaa lapsille ja nuorille – vuoden 2003 kirja-aarteita oli IBBY Finlandin ja BTJ:n yhteishanke. Kolmekymmentäsivuisessa kirjasessa esiteltiin sata vuonna 2003 ilmestynyttä kotimaista lasten- ja nuortenkirjaa. Esitellyt kirjat oli ryhmitelty ikäkausittain. Suositeltavien kirjojen kohderyhmät olivat 0-6-vuotiaat, 7-9-vuotiaat, 10-13-vuotiaat ja 14-18-vuotiaat. Lopussa oli tekijä- ja teoshakemisto.

Parasta oli, että julkaisu oli kaksiosainen. Kirjasen lisäksi oli juliste, jossa oli esiteltyjen kirjojen kannet värikuvina. Idea eri kustantajien vuosittain julkaisemien kirjojen esittelystä ja julisteesta toimisi hyvin nykyäänkin. Se vastaisi monen päiväkodin, kirjaston, koulun ja kodin tarpeeseen saada tietoa uusista kirjoista tiiviissä ja värikkäässä muodossa.

Marketta Könönen

Tämä muisto on osa IBBY Finlandin 60-vuotisjuhlavuoden virtuaalinäyttelyä. Näyttely tuo jokaisen ulottuville ainutlaatuisen mahdollisuuden kurkistaa yhdistyksen toimintaan sen koko kuusikymmenvuotisen olemassaolon aikana. Uusi muisto ilmestyy järjestön nettisivulle viikoittain. Ehkä sinullakin on oma muisto jaettavaksi muille? 

 

Advertisements

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s