[muisto] IBBY:n kansainvälinen kongressi Kööpenhaminassa v. 2008

IBBY:n kansainvälinen kongressi järjestettiin Kööpenhaminassa syyskuussa 2008. Teema oli monimerkityksisesti ”History in stories  – stories in history”.

Satusetä Andersen oli tietysti itseoikeutetusti mukana monella tapaa kongressissa. H.C. Andersen -kirjallisuus- ja kuvituspalkinnot jakoi Tanskan kuningatar. Omat ehdokkaamme palkinnonsaajiksi olivat kirjailija Irmelin Sandman Lilius ja kuvittaja Virpi Talvitie.

071
Inarinsaamenkielinen kirjalija Marja-Liisa Olthuis islantilaisten ja suomalaisten IBBY:läisten ympäröimänä. Toinen vasemmalta Heidi Kiiskinen ja oikealla Teresia Volotinen.

IBBYn kunnialistalle nimesimme kuvittaja Sari Airolan, suomenkielisen kirjailija Mila Teräksen, ruotsinkielisen Johan Bargumin ja inarinsaamen Marja-Liisa Olthuisin teokset sekä Sari Karhulahden suomennoksen ja Tapani Ritamäen ruotsinnoksen.

Teresia Volotinen

Tämä muisto on osa IBBY Finlandin 60-vuotisjuhlavuoden virtuaalinäyttelyä. Näyttely tuo jokaisen ulottuville ainutlaatuisen mahdollisuuden kurkistaa yhdistyksen toimintaan sen koko kuusikymmenvuotisen olemassaolon aikana. Uusi muisto ilmestyy järjestön nettisivulle viikoittain. Ehkä sinullakin on oma muisto jaettavaksi muille? 

Advertisements

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s