Pulpetti puristaa -kirjoituskilpailu

IBBY Finland järjestää 13–20-vuotiaille nuorille suunnatun mielenterveysaiheisen kirjoituskilpailun, joka on osa Mielenterveysviikon Työ mielessä -kampanjaa. Osallistumisaika päättyy syyskuun lopussa.

Pulpetti puristaa -kirjoituskilpailuun voivat osallistua 13–20-vuotiaat nuoret. Tekstilaji on vapaa. Kilpailuun tarkoitetut tekstit on kirjoitettava koneella A4-kokoisille arkeille ja varustettava nimimerkillä. Tekstien pituus voi olla korkeintaan 4 liuskaa. Mukaan tulee liittää tekijän oikea nimi ja osoite erillisessä, suljetussa kuoressa.

school-desk-1497924

Työt tulee jättää 30.9.2017 mennessä osoitteella:
Noora Miettinen
Granfeltintie 2A
00570 Helsinki

Kilpailun tulokset julkistetaan marraskuussa 2017. Kilpailussa jaetaan 300, 200 ja 100 euron rahapalkinnot ja kirjapalkintoja. Palkittuja töitä julkaistaan IBBY Finland ry:n Virikkeitä-verkkolehdessä.

IBBY Finland järjestää kilpailun yhteistyössä Mielenterveyden keskusliiton kanssa.

Advertisements

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s